- Thread Author
Мені хочеться відкрити вам кулінарною драмою, що виникла у мною минулого тижня – уявіть собі!. Моя мала попросила, щоб як кулінарний експерт приготувала дещо особливе на її ДР. Я, навіть не задумуючись, взялася шукати врятувальну знахідку серед мережі і отримала несподіванку. Витратила цілісних 1.5 години, мов зомбі від блогу на другий сайт! Одні варіанти виявилися нереально складні, інші варіанти - зі справжніми дорогими компонентами, решта - із масою відволікаючих елементів. Але як грім серед ясного неба як же я мені спало на думку про існування цей порятунок каталог й всього лише за 5 хвилин, і це факт! вишукала - ідеальний вибір! Рецепт був настільки до безтями детальним, що навіть юна дванадцятирічна юна кулінарка здолала молодій стати справжнім підручним. І що ви думаєте? наша команда приготували ніби з журналу солодкий шедевр, що виявився справжнім успіхом святкового столу. Зараз усі мої вже заздрісні знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Де ти знайшла цей диво настільки чудовий рішення?"
You must be registered for see links